PUHELIN

050 552 5048

SÄHKÖPOSTI

ari.pekonen@a-cool.fi

Yritys

A-Cool Oy

A-COOL on vuonna 2015 perustettu kasvava kuljetuskaluston kuormatilojen lämmönsäätölaitteiden myyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta-alueena on koko Suomi.

Tärkein tehtävämme on auttaa suomalaisia asiakkaita menestymään. Toteutamme tehtäväämme toimittamalla kustannustehokkaita ja luotettavia koneita ja palveluja.

Toimintamme on joustavaa ja otamme huomioon asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja vaatimukset.

Konetoimittajamme edustavat maailman huippua monilla eri osa-alueilla, joka antaa luotettavuutta ja kilpailukykyä myös pitkällä aikavälillä.

Huoltoverkosto

Tarjoamme asiakkaillemme koko maan kattavan huoltoverkoston. Katso lähin huoltopisteesi kartalta.

Mitsubishi & Hulsteins

A-COOL OY palvelee Mitsubishi ja Hultsteins lämmönsäätölaitteiden Suomen jälleenmyyjänä.

Mitsubishi heavy industries (MHI) on yli 100 vuoden kokemus kehittää ja valmistaa lämmönsäätö- ja ilmastointilaitteita. Jo vuonna 1967 Mitsubishi valmisti kuljetuskalustoihin ensimmäiset lämmönsäätölaitteet. Innovatiivisesti suunnitellut ja teknisesti kehittyneet kuljetuskaluston lämmönsäätölaitteet ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Helppokäyttöisyys, korkea laatu ja huoltoystävällisyys ovat Mitsubishin ominaisuuksia.

Euroopassa on myyty jo 20 vuoden ajan ja Ruotsissa vuodesta 2009, Suomessa vuodesta 2016 alkaen Mitsubishin lämmönsäätölaitteita kuljetuskalustoon. Kokemus on osoittanut niiden laadun myös pohjoisissa olosuhteissa.Hultsteins on yksi maailman johtavista ympäristöystävällisten lämmönsäätölaitteiden valmistajista.

Hultsteins rakensi ensimmäisen hydrausvetoisen lämmönsäätölaitteen jo vuonna 1962. Hultsteins lämmönsäätölaitteilla on mm Tukholman alueella lähes 50% markkinaosuus.

Meiltä lämmönsäätölaitteet:
Valitse lämmönsäätölaite